ARIADNA TOACSE

Membra a Baroului Bucuresti din 2002. O foarte bogata experienta a dobandit-o pe parcursul colaborarii cu o societate de leasing, parte a unui mare grup financiar turcesc, colaborare care continua si in prezent. Intr-o perioada mai mare de 7 ani, Ariadna a ocupat functia de Director al Departamentului Compliance&Legal. Experienta sa profesionala cuprinde asistarea si reprezentarea unor mari institutii financiare, in negocierea finantarilor si achizitiilor de proiecte imobiliare (industriale, birouri si rezidentiale ), proiecte in domeniul energiei si mai ales, in domeniul energiei regenerabile (cum ar fi cogenerare de inalta eficienta solara, biogaz si eoliana).

Printre clientii sai sunt institutii financiare nebancare, institutii de credit si fonduri de investitii. De asemenea, Ariadna s-a specializat si in asistenta juridica cu privire la restructurarea creditelor neperformante si recuperarea creantelor.

A coordonat echipe de avocati in proiecte complicate care au acoperit atat probleme juridice cat si de autorizari, licentieri sau achizitii. De asemenea, a asistat clienti in infiintarea si autorizarea in fata diferitelor autoritati de supraveghere a societatilor comerciale, cum ar fi institutii financiar nebancare si brokeri de asigurare.

Pe parcursul carierii sale a redactat contracte de finantare corporatista, contracte anexe (garantii reale si personale) si a intocmit numeroase rapoarte de due diligence pentru bunuri care au facut obiectul finantarii sau contractelor de garantie.

BOGDAN IAVOLSCHI

Membru in Baroul Bucuresti din 2000. Experienta sa este relevanta in domeniul litigiilor si al consultantei. A asistat si a reprezentat un mare operator de bricolaj de la start-up (2006) pana in prezent asigurand, printre altele, autorizarea functionarii, redactarea conditiilor de comercializare a produselor, redactarea regulamentelor de ordine interioara si reprezentanta in relatia cu autoritatile de control.

De asemenea, Bogdan a fost implicat activ in domeniul asigurarilor (redactare conditii de asigurare, redactare contracte de asigurare, reprezentare in instanta a asiguratorilor in actiuni rezultand din raporturile de asigurare).Practica sa include si activitati asociate cu fondurile de investitii si litigiile aferente.

Este raspunzator de abordari avantajoase din punct de vedere juridic, care prezinta riscuri minime, a situatiilor de litigare. Are o vasta experienta in coordonarea aspectelor contencioase in toate domeniile si reprezinta clientii la toate nivelurile de jurisdictie.

Experienta lui Bogdan acopera o arie larga de litigii in urmatoarele domenii: litigii comerciale, civile, de contencios administrativ, de concurenta, de munca, de proprietate intelectuala, fiscale, precum si executari silite si insolvente, atat in calitate de reclamant cat si de parat.

ASOCIATII

Echipa cu care cei 2 parteneri se inconjoara consta in oameni cu experienta si cu aceleasi mentalitati care compun misiunea societatii civile. Sunt oameni deschisi, care inteleg nevoile unui client si care sunt devotati unei relatii care trece dincolo de semnaturile care ii leaga sa isi indeplineasca obligatiile. Avocatii sunt consilieri si traducatori ai unui limbaj greu de inteles folosit in scopul de a ajunge impreuna la solutii cat mai favorabile si care sa aiba rezultate pozitive pe termen lung. Asociatii firmei noastre completeaza peisajul intelepciunii juridice.